.

.

Skalp Exfoliating Oribati Tretman - Šećer, Morske Soli, Marokanska Ulje, Mente, Kokosovog Ulja - Duboko Čišćenje, Vlažni, Popravljamo, Nečistoće & Viška Nakupljanje za Uklanjanje, Ravnotežu PH za Osuši Kosu(8.8 oz/250g)

Skalp Exfoliating Oribati Tretman - Šećer, Morske Soli, Marokanska Ulje, Mente, Kokosovog Ulja - Duboko Čišćenje, Vlažni,

Ocjena posjetitelja:

KM 11.24
Količina robe
Tova je dostupan

GREH UKLANJANJE : Ovo skalp oribati pomaže da se duboko cist skalp i ukloniti nečistoće, proizvod ostataka, i zagađuje čestice.To takođe može dati teksturu da kosu i drži ga "oprati" i svježe duže.EFEECTIVELY IZBALANSIRAN : Dizajnirana za odrasle i napravio u efikasan formulu, to može vratiti i ravnotežu prirodni PH nivo za zdrav skalp polako i sigurno.Skalp oribati pomaže te skalp svrbi situacija u velikoj mjeri.VLAŽNI : Da pročistimo i izhidriram kožu skalp i korijene kose, drži je suva i prokleta kosu, skalp oribati mogu da ti pomognem da daj utisak fuller kosu.POPRAVAK : Skalp exfoliating oribati radi za sve kosu tekstura, vrste i boje.Šećer oribati kosu može efikasno zaštititi boja ofarbati kosu, hrani je suva i sirov kosu, pomaže oporavak oštećen kosu.PRIJE ŠAMPON : Morske soli oribati izgleda kremasto bijelo i osjećaj je zrnasto.Mokre kose i prijaviti skalp exfoliator oribati direktno na glavi, lagano trljaj kosu i masažu na tvoj skalp za prste.Onda se tvoj skalp ispran i obično oprao koristeći šampon.Da ravnotežu PH.Da se nahrani i očisti skalp i kosu.Da nježno uklanja skalp talog i necistocama.Da zaštitim obojio boja kose.Da se nahrani i popraviti suva i oštećen kosu.Skalp exfoliating oribati mogao nježno exfoliates viška sebum, prljavštinu i prljavštine sa skalp za meko i zdravog izgleda skalp.Također rješavanju dosadna, dosadna, ili masna kosa.U exfoliating, boja-štitim oribati je za sve boja kose, vrste i tekstura.Da ravnotežu PHTo hrane i očisti skalp i hair To nježno uklanja skalp talog i impurities To zaštititi ofarbati kosu color To hrane i popraviti suva i oštećen kosu. 1. Mokre kose i otkrije tvoj skalp u redovima. 2. Primijeniti morske soli skalp oribati direktno na glavi. 3. Nježno masažu skalp exfoliating. 4. Isperi tvoj skalp i kosu. 5. Perem kosu za šampon kao i obično.Sucrose, Voda, Morske Soli, Mente, Cocount Ulje, Marokanska ulje, Glicerin, Natrijum Lauramido Diacetate, Kalij Lauryl Fosfat, Cocamide Dea, Betaine, Panthenol, Ligustrum Lucidum Izvući, Hydrolyzed Cvetnu Floridi Izvući, Aloe Barbadensis List Izvući, Lactobacillus Nemira, Miris, Limunsku Kiselinu, Tripeptide-1, Phenoxyethanol, Xanthan Žvaku.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji