.

.

Nagrada Naljepnice za Nastavnika.1008 PC Životinja Naljepnice za Djecu u 56 Dizajn.1 Cm Školu Naljepnice na Posteljini.Učitelj Zalihe za Učionicu, Motivacioni Naljepnice, Classwork Nagradu Naljepnice.

Nagrada Naljepnice za Nastavnika.1008 PC Životinja Naljepnice za Djecu u 56 Dizajn.1 Cm Školu Naljepnice na Posteljini.Učitelj

Ocjena posjetitelja:

KM 3.74
Količina robe
Tova je dostupan

【Naljepnice za Djecu】 : naljepnice su smisleno nagradu ili poklon za profesora i roditelje poslati do dece, koje su pogodne za učiti kod kuće, vrtić učionici studenti, raspored, ponašanje karton, školsku, poseta lekaru, ili samo dobar dan na nošu. 【56 Sladak Smiješno Dizajn】 : Tvoj set dolazi sa 18 plahte, svaki sa 56 naljepnice.Svaki list ima 8 reda i 7 originalnog dizajna.Svaki naljepnica je 1 cm, veći nego što je većina, a lakše da čitam.velika količina količinu i stilove mogu upoznati tvoje drugačije zahtjeve, što ti dozvoliti da ih koriste da nagradu i podstaći studenti, čineći ih više raditi u svoju budućnost studije. 【Pouzdan kvalitet】 : Crtani riječi naljepnice su napravljeni od kvaliteta papir, otporan na vodu i čvrste, i njegovu živu životinja obrazac štampanje nije lako da blede, čista i bistra, koji su lako da gulimo, a mogu biti zaglavljen na odeću, koverte, table i knjige. 【Prefekt Veličine】 : 1 Cm, odgovarajuće veličine i zanimljiv dizajna su vrlo popularni među ucenike i nastavnike.Pored toga, ovo podsticaj naljepnice su dovoljno veliki ,svaki list karakteristike, sve nagrade na jednu stranu.Tako da možeš vidjeti na pogled koji je najpogodnije za svog učenika. 【100% Garantujem】 : Ako imate nekih pitanja, samo izgubio jedan naljepnica ,kontaktirajte nas.Pomoći ćemo ti svaki put.Vaše zadovoljstvo nam je jedina metu.Model : PRA-A.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji