.

.

GLYYR Nordijskim Stil Kupatilo Pribor Set Smole Kupanje Ansambl Uključuje i Četkicu za zube Nosioca, 2 Čaše, Tečni Sapun, Sapun, Bela,sa Podnijeti Poslužavnik

GLYYR Nordijskim Stil Kupatilo Pribor Set Smole Kupanje Ansambl Uključuje i Četkicu za zube Nosioca, 2 Čaše, Tečni

Ocjena posjetitelja:

KM 37.27
Količina robe
Tova je dostupan

Sve e-mailove će biti odgovorio u roku od 24 sata.Možete biti sigurni da koristimo vrhunsku bezvremenski pribor za dugo vremena, tako da kupim sa povjerenje. ★ Sjajno za Svaku Priliku ili bilo Podešavanje : vješto smještenog srediti svaki komad na poslužavnik za bez napora elegantan kupanje postavili to je i funkcionalno i moderna. ★ Visokog Kvaliteta : Ovo kupatilo ansambl je napravio sa jakim smole materijal koji je šok-dokaz, otporan na vodu i ne reaguje sa bilo zajedničko kupatilo proizvoda. ★ Stila Skladište : Organizovati i poboljšati svoje kupatilo brzo i bez napora sa vanity set.Šest komada za kupanje je savršena, kao kućni poklon, svadbeni poklon, ili nekoga tko želi da pruži im kadu sa set dodatke koji su praktično.Koriste predmete sve zajedno u većim kupatila ili koriste komade posebno kada je svemir je ograničen ili vam treba promijeniti.★ Potpuno Kupatilo Set : Kupatilo pribor set uključuje sapun, četkicu za zube nosioca, 2pcs casu, u sapun, poslužavnik.Važećim Mjesta : Vencanje, Porodicu Kupatilo, Privatni Klub Kupatilo, Hotelskom Kupatilu, Klub Kupatilo, Vili Kupatilo i tako on Warm Podsjetnik : ★ Priručnik za mjerenje različitih veličina ima određene greška.

Ključne karakteristike

Product Name:
Bathroom accessories set
Style:
Nordic simplicity
Material:
Resin
Color:
White
Function:
Storage
Package Including:
1* Liquid Soap dispenser :
1* Soap dish :
1* Toothbrush holder :
2 *Tumblers :
1* Tray :
Special Reminder:
The new product is accompanied by a little raw material taste, use detergent to clean and dry. :
Applicable Places:
Wedding, Family Bathroom, Private Club Bathroom, Hotel Bathroom, Club Bathroom, Villa Bathroom and so on :
Warm Reminder:
★ Manual measurement of various sizes has a certain error. Please refer to the actual product! :
★ The project may be slightly different from the picture due to the display of lights and displays. :
★ If you want to order large orders, mixed orders or multiple items, please feel free to contact me so that we can provide you with product discounts. :

Slični proizvodi u kategoriji