.

.

Owlike 5pcs Mens Bradu Pokriva Maramu Bradu Bonnet Elastično Prilagodljiva Bradu bradata Bradu Čuvara za Muškarce Bradu Bib

Owlike 5pcs Mens Bradu Pokriva Maramu Bradu Bonnet Elastično Prilagodljiva Bradu bradata Bradu Čuvara za Muškarce Bradu

Ocjena posjetitelja:

KM 40.95
Količina robe
Tova je dostupan

Ove brade pokriva su napravljeni od tkanine materijal , meka i glatka, za disanje.Lagan i prenosni, i lako nositi, pogodan za svakodnevno koriste.Veliki poklon za tvoj otac i obitelj.Bradu pokriva može spriječiti bradu padne u hranu dok jedeš, to takođe može da sprečava ulja od fleke tvoja brada.To je elastično, možeš prilagoditi dužinu da bi odgovaralo tvom licu formi, i nosi ga udobno.Ove brade pokriva su napravljeni od tkanine materijal, meka i glatka, za disanje.Bradu pokriva može spriječiti bradu padne u hranu dok jedeš, to takođe može da sprečava ulja od fleke tvoja brada.To je elastično, možeš prilagoditi dužinu da bi odgovaralo tvom licu formi, i nosi ga udobno.Lagan i prenosni, i lako nositi, pogodan za svakodnevno koriste.Veliki poklon za tvoj otac i obitelj.

Ključne karakteristike

Material:
Cloth
Color:
Black
Size:
14*5. 5in
Note:
Please allow 1- 3cm ( 0. 4- 1. 18 ) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting. :

Slični proizvodi u kategoriji